Férfiak, akik kipróbálták a szülési fájdalmakat - videóval!

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Az ausztrál orvos után egyre több férfi próbálja ki, hogy milyen a szülési fájdalom. Hazánkban Katus Attila és Till Attila, külföldön pedig műsorvezetők és civilek próbálták ki a vajúdás érzését. Ahogy a videókon is látszik, egyikük sem bírta túl jól, mindannyian nagyon szenvedtek. Ezentúl másképp néznek a nőkre is! Korábban már hírt adtunk róla, hogy egy ausztrál orvos kipróbálta, hogy milyen érzés a nőknek a szülési fájdalom. Úgy látszik, hogy egyre több férfi fantáziáját megmozgatja, hogy vajon mit élnek át a kismamák szülés közben, ugyanis újabb férfiak vetették alá magukat a fájdalmas kísérleteknek.

Anyák napi kísérlet
Az első videón anyák napja alkalmából vonultak a szülőszobára a férfiak, akik mellett feleségeik is ott voltak. Az egyik férfi még bocsánatot is kér anyukájától, hogy születésével szenvedést okozott neki. A fájdalmak tapasztalása után hősként gondoltak édesanyjukra, és boldog anyák napját kívántak nekik.
Holland férfiak próbálkozása
A második videón két holland műsorvezető egy kétórásra tervezett kísérletnek vetette magát alá. Eleinte bizakodtak, bár kissé féltek a rájuk váró fájdalmaktól. Egyikük a fájdalomcsillapítás dacára is feladta a próbát 1 óra elteltével. Az átélt élmények hatására ő már abban sem volt biztos, hogy szeretné, ha felesége bármikor is teherbe esne. Másikuk kitartott, végigcsinálta a két órát, jutalma egy (játék)baba volt.
Katus Attila is kipróbálta, fájdalmában majdnem felrúgta a kísérlet vezetőjét
Még azt is bevallaná, amit el sem követett el, állította Katus Attila,  néhány órás szenvedés után.Tilla is alávetette magát a kísérletnek
Till Attila maga sem gondolta volna, hogy ekkora fájdalmakat kell elviselniük a nőknek és ráadásul órákon át a szülés során. Hálás azért, hogy ő férfinak született.


Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2013.06.09