Fotók: óriásbébi született! A 6 kilós kislány egy héttel korábban érkezett a vártnál

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Fotók: óriásbébi született! A 6 kilós kislány egy héttel korábban érkezett a vártnál Nemrégiben óriásbébi született - egy héttel korábban a kiírt időpontnál. A nem is olyan kicsi kislány 6 kilóval jött a világra május 15-én császármetszéssel, a családban ő a negyedik gyermek. Nemrégiben óriásbébi született a floridai Orange Park Medical Center - egy héttel korábban a kiírt időpontnál. A nem is olyan kicsi kislány 6 kilóval jött a világra május 15-én császármetszéssel, adta hírül a héten több amerikai lap, köztük az USA Today.

- Azt nem láttam, amikor az orvosok kiemelték, de annyit hallottam, hogy folyamatosan mondogatják: Te jó ég, te jó ég! Meg különféle számokkal dobálóztak - idézte fel a büszke apuka, Larry Corbitt a lapnak.

óriás
Május 15-én született a kis Carleigh

A kicsi már a negyedik gyerek a családban
Bár a Corbitt családban mindegyik gyermek az átlagnál nagyobb súllyal született - két fiuk 5 kiló fölött volt, kislányuk pedig több 4 kiló a születése pillanatában -, a kis Carleigh a 6 kilójával (angolszász súlymértékben 13 font, 5 uncia) most még rajtuk is túltett. A kórház személyzete szerint ez majdnem rekord, egész Clay megyében csupán egyetlen kisfiú született néhány dekával nehezebb súllyal.

óriás
Egy héttel korábban érkezett a vártnál

A szülők bajban vannak: a kis csecsemőre ugyanis nem passzolnak a normál méretű újszülöttruhák, amiket már a szülés előtt bevásároltak neki, és az újszülött pelenka is mehet a kukába, ahogyan ők fogalmaztak. Sejtelmük sem volt arról, hogy a kislány ilyen nagy lesz, az orvosok is körülbelül ötkilósra saccolták.

óriás
A szülők a héten egy fotóstúdiót is felkerestek, ahol profi fotók készültek a kislányról

Nem volt zökkenőmentes a terhesség
Az anyuka, Chrissy várandóssága egyébként nem volt zökkenőmentes: a kismamánál terhességi cukorbetegség alakult ki, emiatt folyton az egekben volt a vérenyomása. Emellett pedig vashiányos vérszegénységgel is küzdött, emiatt több alkalommal is vérátömlesztést kapott a császármetszés előtt, hogy ne legyen komplikáció.

Akárhogy is, az édesapa szerint Carleigh egészséges és boldog kisbaba, aki már három hetes és a súlya is tovább gyarapodott. A héten egy profi fotósnál is jártak, aki gyönyörű képeket készített a család legifjabb tagjáról - így jutott el most a sajtóhoz is az óriásbaba híre.

- A feleségem igazi hős mindazért, amin átment - tette hozzá az apa, aki azt is bevallotta, nem terveznek több utódot.

Forrás, fotók: USA Today, Babble, Facebook/Sweet Smiles Photography Studios

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2017.06.09