Friss: Megszületett Kovács Katalin kislánya! Olimpiai bajnok kajakosunk fotót is mutatott a piciről

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Friss: Megszületett Kovács Katalin kislánya! Olimpiai bajnok kajakosunk fotót is mutatott a piciről Olimpiai bajnok kajakosunk, Kovács Katalin másodjára is anya lett - és ismét egy kislánynak örülhetnek párjával! A nővérke, Luca Anna mellé most ugyanis megszületett a kishúg, Júlia Léna. Alig pár napja, hogy világra jött Kiss Ramóna, az RTL Klub sztárjának kisfia, most egy újabb híresség gyermekének születéséről szólnak a hírek.

Olimpiai bajnok kajakosunk, Kovács Katalin másodjára is anya lett - és ismét egy kislánynak örülhetnek párjával! A nővérke, Luca Anna mellé most ugyanis megszületett a kishúg, Júlia Léna.

"Leírhatatlanul boldog vagyok! Amíg Ti az igazak álmát aludtátok,hajnali 3 órakor megszületett Schmidt Júlia Léna!" - írta a sportoló január 23-án kora hajnalban az Instagram oldalán, az üzenethez pedig egy aranyos fotót is mellékelt, melyen újszülött kislánya feje búbja látszik.

Friss: Megszületett Kovács Katalin kislánya! Olimpiai bajnok kajakosunk fotót is mutatott a piciről

A 42 éves híresség azt is elárulta, a pici igazán jó erőben van, 52 centivel és 3950 grammal jött világra, továbbá köszönetet mondott férjének a "két csodálatos kislányukért".

Kovács Katalin, vagy ahogyan a sajtó emlegeti, a "kajakkirálynő" 3-szoros olimpiai bajnoki, 31 világbajnoki és 29-szeres Európa-bajnoki címével minden idők legeredményesebb női kajakozója a világon. 2016-ban visszavonulását így indokolta a Facebook-oldalán: "Az elmúlt hónapokban világossá vált számomra, hogy a szívemben már nem a kajakozás áll az első helyen, hanem az én Drága Családom, velük szeretnék minél több időt eltölteni, nagy álmokat megvalósítani".

Férje, dr. Schmidt Ádám ügyvéd, aki 2013-ban kérte meg a kezét. Első gyermekük, Luca Anna 2014. június 6-án született meg, idén nyáron lesz ötéves.

Olvasd el ezt is!
Megszületett Kiss Ramóna kisfia! »

Forrás, fotó: Instagram/kovacskatalinofficial

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2019.01.23