Így néz ki Katy Perry szülés után pár nappal! - Az énekesnő melltartóban és mamabugyiban mutatta meg magát

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Így néz ki Katy Perry szülés után pár nappal! - Az énekesnő melltartóban és mamabugyiban mutatta meg magát Katy Perry első gyermeke 2020. augusztus 27-én született meg, az énekesnő pedig büszkén és vicces formában meg is mutatta szülés utáni testét. Katy Perry első gyermeke 2020. augusztus 27-én született meg, az énekesnő pedig büszkén meg is mutatta szülés utáni testét.

A hollywoodi sztároknál korábban szinte kötelező volt bombaformában fotózkodni szülés után - jó nagy lelki terhet téve ezzel az "átlag" kismamára -, manapság azonban egyre több híresség mutatja meg, hogy a női test ezerféleképpen kinézhet, miután világra jön a baba.

Nem mindenki pocakja ugrik vissza
Bár valóban akadnak, akiknek akár pár nap alatt mindenféle fűző és egyéb furmány nélkül visszaugrik a pocakja a babavárás előtti állapotra, azért sok nő testén nyomot hagy a szülés, és bizony az a has sem lesz egyik pillanatról a másikra sokkal kisebb, mint várandósan.


Júliusban, itt még várandósan

Ez így természetes, elvégre több mint kilenc hónapig növekedett a pocak, nem várható el tőle, hogy visszafelé rögtön végbemenjen a változás. Persze attól még, hogy valami természetes, nem feltétlenül mutogatnivaló - főleg nem a sztárvilágban, ahol a hírességek igyekeznek mindig a legtökéletesebb formájukat hozni a nyilvánosság előtt.

Katy Perry nem titkol semmit
Éppen ezért üdítő látvány Katy Perry posztpartum fotója, mely kislánya, Daisy Love születése után pár nappal készült. Ezen a 35 éves énekesnő egy mamabugyiban és szoptatós melltartóban pózol, és jól látható, hogy a pocakja még közel sem a várandósság előtti állapotban van. A képen láthatóan kócos a haja és nem visel sminket - erre egy vicces feliratban is utalt, amolyan sztárosan, miszerint a sminkjét és a frizuráját a kimerültség támogatta.


Mamabugyi és szoptatós melltartó - ilyen az élet friss anyukaként

Az Instagram Stroryban megjelent fényképet az augusztus 30-án megtartott MTV Video Music Awards apropóján lőtte, melyen a korábbi években rendszeres vendég volt, de most értelemszerűen nem vett részt az egyébként New York több szabadtéri helyszínén tartott ceremónián.

Négy éve vannak együtt
Orlando Bloom és Katy Perry 2016 januárjában vállalták fel a kapcsolatukat, 2019 februárjában pedig eljegyezték egymást.

A 43 éves brit színésznek a most született Daisy Love-on kívül már van egy kisfia, a 9 éves Flynn, akinek a színésznő Miranda Kerr az anyukája.

Forrás: CNN, People
Fotók: Instagram/Katy Perry, Instagram/Orlando Bloom

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2020.09.01