Kinyúlt az anyaméhből a baba és megfogta a szülész ujját

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Alicia és Randy Atkins 3. babája, Nevaeh császárral jött a világra. Habár az édesanya profi fotós, most mégis az édesapa képe szerzett hírnevet a családnak.

A nagy pillanat
2013 első, vírusként terjedő képét még október 09-én, a műtét közben készítette az édesapa, miután az orvos a meglepve szólt neki: "Nézze, megfogta az ujjam!" Több sem kellett az apukának, odarohant, kattintott egyet, csodálatos pillanatot örökítve meg az utókor számára.

Kinyúlt az anyaméhből a baba és megfogta a szülész ujját
Kép forrása

A képen látható csecsemő, Nevaeh (neve a heaven visszafelé olvasva - jelentése: ég, menny), még meg sem született, amikor már kidugta az ujját az anyaméhből, megragadta az orvos ujját, mintegy kikapaszkodva jött világra. A képet az édesanya töltötte fel a facebookra december 26-án. "10 héttel ezelőtt, amikor Dr Sawyernél császárral szültem, a kislányom kinyúlt a pocakomból és megfogta az orvos kezét. A férjemnek sikerült megörökítenie ezt a különleges pillanatot."

Mit szól a képhez a nagyvilág?
Alicia csak kb 3 hónappal az eset után posztolta a képet a facebookra, mivel tartott kicsit az emberek reakciójától, de a fotó pillanatok alatt több ezer lájkot és megosztást, több száz kommentet kapott. Alicia kicsit meglepődött a váratlan siker láttán. Azt hitték, hogy több negatív ("undorító" stb) reakciót fognak kapni, de nem. Mindenki csodálattal adózik a képet látva, ez a legjobb dolog a világon.

Ez a kép örökké egy fantasztikus pillanatra fog emlékeztetni!


Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2013.01.14