Kislányt szerettek volna, de 12 fiuk született

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


11 fiúgyermek után úgy döntöttek, hogy megpróbálkoznak még egy gyerekkel abban a reményben, hogy talán végre kislányuk születik. Augusztus 4-én megszületett 12. gyermekük, Tucker, aki szintén fiú lett. Így most már 12 fiúgyermek boldog szülei.
11 fiú után szerettek volna egy kislányt
Kateri és Jay Schwandt remélte, hogy 12. alkalom varázslatos lesz. Teri és Jay büszke szülei 11 fiuknak és úgy gondolták, hogy a 12-es szám szerencsét hoz nekik és megszületik az első kislányuk. De augusztus 4-én megszületett a Michigan-i házaspár 12. fiú gyermeke, Tucker. A szülők már 18 éve házasok és még főiskolások voltak, mikor megszületett az első gyermekük. Most pedig 12. fiukat vitték haza a kórházból boldogan.
 
Teri úgy nyilatkozott: "Egy új baba érkezése a házba természetes, biztosak vagyunk benne, hogy jól befog illeszkedni és már feladtam, hogy egy kislány érkezik a családba."
 
Az anyukának is 13 testvére van
Schwandt-éknek, természetes a nagy család, hisz Teri-nek 13 testvére van. Soha nem akarták tudni születendő babájuk nemét, így minden alkalommal meglepetés volt számukra. Így volt ez most is.
 
A két nővérnek összesen 22 fia van!
Teri nővérének már van 10 fia, így kettőjüknek összesen 22 fia van. Annak az esélye, hogy egy szülőnek egymás után 12 fia szülessen,  mindössze 4000 az 1-hez.
 
A babával együtt már 13 férfi van a házban
A kis Tucker megérkezett testvéreihez Tyler, 21, Zack, 17, Drew, 16, Brandon, 14, Tommy, 11, Vinny, 10, Calvin, 8, Gabe, 6, Wesley, 5, Charlie, 3 éves és Luke, 19 hónapos.
Ma már 13 férfi van a házban, ami jó sok tesztoszteront jelent. Sok teniszcipőt vesznek, kötszert a sebes könyökökre, térdekre és egy kisebb hadseregnek főznek. Teri odafigyelésével, az idősebb fiúk segítenek a kisebbeknek, és könnyedén viszi a háztartást.
 
A család üdvözli az új babát és úgy érzik ez szinte rutin, bár Jay bevallja volt egy pillanat ami sokkolta: Indultunk haza a kórházból és azt mondtam: „12. Tizenkét gyerek, ez őrület!”
 
Kép: Facebook.com
Forrás: today.com
 
TGYÁS, GYED, GYES, KALKULÁTOR >>

 

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2013.08.24