Különleges szüléstörténet: Ugyanabban a kórházban, 1,5 óra különbséggel szülte meg gyermekét két lánytestvér

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Különleges szüléstörténet: Ugyanabban a kórházban, 1,5 óra különbséggel szülte meg gyermekét két lánytestvér Két lánytestvérnek különleges élményben volt része kisbabájuk születése kapcsán: a két kismama ugyanis mindössze másfél órás különbséggel adott életet gyermekének még 2020 decemberében. Két minnesotai lánytestvérnek különleges élményben volt része kisbabájuk születése kapcsán: a két kismama ugyanis mindössze másfél órás különbséggel adott életet gyermekének még 2020 decemberében.

És ha ez még nem volna elég, mindketten ugyanabban a kórházban, sőt, egymás melletti szobában szültek!

Mint az egyikük, Ashley Carruth a CNN-nek elmondta, húgával, Brittanyval áprilisban tudták meg, hogy babát várnak, és hogy a várható szülést is hasonló időpontra tette az orvosuk.Gyakran látogatták egymást
A testvérek egyébként szó szerint is közel vannak egymáshoz, mindössze 20 perc távolságra él a két család, így gyakorta látogatták meg a másikat a várandósság ideje alatt is.

Brittanyt az orvosa december 14-re írta ki, és ahogy a Today magazinnak felelevenítette, alig tartózkodott néhány órája a kórházban, amikor váratlanul meghallotta a nővére hangját a folyosón.

- Megláttuk egymást, és elkezdtünk zokogni. 9 hónapig arra készültem lélekben, hogy a testvérem a Covid miatt nem lehet velem a szülésnél, és tessék, mégiscsak ott volt. Annyira szürreális volt a helyzet, mégis iszonyú jó érzés fogott el - idézte fel Ashley.

Egymás melletti szobába kerültek
A kórházi személyzet is támogatta a két testvért és segítettek abban, hogy szomszédos szobában lehessenek. Sőt, közös volt az orvosuk és az ápolóik nagy része is.

Először Ashley fia, Cassius született meg, őt követte Brittany kisfia, Zander, alig másfél órával később.

Az anyukák meggyőződése, hogy elhunyt édesapjuk vigyázott rájuk onnan fentről, és intézte el, hogy együtt szülhessenek.

- Biztos, hogy ő volt, lenézett ránk fentről mosolyogva, és tudta, hogy szükségünk van egymásra. Persze akadnak olyanok, akik szerint mindez puszta véletlen, de számunkra ez Isten és apa műve - mondta el Brittany.

Forrás, fotók: Mother.ly

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2021.01.08