Munka-magánélet egyensúly: Humbug vagy valóság?

Szülők lapja

Hivatalos ügyek

Szülők lapja


Munka-magánélet egyensúly: Humbug vagy valóság? A munkahelyek egy része számtalan csalafinta módon keresi a dolgozók kegyét, ha a munka és a magánélet egyensúly biztosításáról van szó. Munka és magánélet egyensúlya: Tényleg megvalósítható, vagy csak humbug az egész? Mondd el a véleményed egy kutatásban!

Játsszunk! Mondjon hangos igent minden alkalommal, amikor olyat lát a következő listában, ami az ön munkahelyén is megvan:
- rugalmas munkaidő,
- családi fénykép az asztalon,
- Facebook munkaidőben,
- kolléga cuki kutyája,
- céges jógatanfolyam,
- csendszoba,
- home office

Hányszor kiáltott fel? És mit szóltak hozzá a kollégái, hogy hangos igeneket kiabál?

A munkahelyek egy része számtalan csalafinta módon keresi a dolgozók kegyét, ha a munka és a magánélet egyensúly biztosításáról van szó. Kétségtelen, hogy mostanában, amikor a munkaerőpiacon a "megtartás az új toborzás", felértékelődnek a feltöltődést, kényelmet, biztonságot nyújtó kedvezmények.

Munka-magánélet egyensúly: Humbug vagy valóság?

Vagy éppen ellenkezőleg? A munkahelyek merő számításból teremtenek otthoni körülményeket, hogy még több munkára bírják a dolgozókat? Ön mit gondol erről? Egy új kutatás, a "Dolgozz boldogabban" felmérés a hazai munkavállalók tapasztalatainak összegzésével keresi a választ a fenti kérdésekre.
 
Egy rövid, pár perces kitöltéssel most ön is hozzájárulhat, hogy teljesebb képünk legyen róla, hogyan állnak a magyarok a munka-magánélet egyensúllyal.

A "Dolgozz boldogabban" kutatás kérdőívét ezen a linket töltheti ki »

[Támogatott tartalom]

Szülők lapja

Hivatalos ügyek

Szülők lapja


2022.08.30