Nem értek be a kórházba! Az autójuk hátsó ülésén született meg a kis Barnabás

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Nem értek be a kórházba! Az autójuk hátsó ülésén született meg a kis Barnabás Sietős volt a dolga annak a kisbabának, aki szerda hajnalban a családi autó hátsó ülésén bújt ki anyukája pocakjából. Sietős volt a dolga annak a kisbabának, aki szerda hajnalban a családi autó hátsó ülésén bújt ki anyukája pocakjából. Az elképesztő szüléstörténetet az Országos Mentőszolgálat osztotta meg a Facebook-oldalán.

Mint írják, szerda hajnalban kezdődtek fájásai annak a 38 hetes kismamának, aki párjával indult el a kórházba aznap reggel. Az események azonban felgyorsultak út közben, így a férj félreállt, és a mentők segítségét kérte.


(illusztráció)

Arra sem volt idő, hogy a kismamát mentőbe tegyék
A mentők perceken belül helyszínre értek, megvizsgálták a kismamát, és felkészültek a szülés levezetésére. Bár a személyautó hátsó ülésén kicsi volt a hely, már nem volt idő arra, hogy a nőt a mentőbe helyezzék.

Az életmentők alig néhány perc alatt világra segítették a házaspár második gyermekét, aki rögtön fel is sírt. Helyszíni ellátást követően a kis Barnabást és a büszke anyukát is stabil állapotban szállíthatták kórházba a székesfehérvári mentők.

Forrás, fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat (a kép illusztráció)

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2023.04.20