Nem jutott el a kórházig, a mentőautóban született meg a kisbaba! - Tündéri fotó is készült a kislányról az anyukája karjában

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Nem jutott el a kórházig, a mentőautóban született meg a kisbaba! - Tündéri fotó is készült a kislányról az anyukája karjában Amikor mentőt riasztanak egy kismamához, ott legtöbbször gyors segítségre van szükség - és bizony előfordulhat, hogy a pici ki sem bírja a kórházig, hanem útközben születik meg, mint ahogy az most is történt. Amikor mentőt riasztanak egy kismamához, ott legtöbbször gyors segítségre van szükség - és bizony előfordulhat, hogy a pici ki sem bírja a kórházig, hanem útközben születik meg.

Ez történt most is, ahogy az Országon Mentőszolgálat november 26-ai, esti posztjában olvasható. Ebből kiderül, hogy a mentőket péntek este hívták egy terhessége utolsó napjaiban járó kismamához, mivel egyre sűrűbben jelentkező fájásai voltak.

Gyorsan odaért a mentőkocsi
A helyszínre pár percen belül meg is érkezett az esetkocsi, majd gyors, de alapos vizsgálatot követően indultak is a kórházba, hogy a szülés a legmegfelelőbb körülmények között történjen.

baba született

Útközben született meg a kicsi
A kisbaba viszont nem így gondolta. Az események felgyorsultak és a mentőautóban végül egy egészséges kislányt segítettek a világra a mentősök.
Miután ellátták az újszülött kisbabát és az anyukát, megfigyelés céljából stabil állapotban szállították kórházba őket - adták hírül a Facebookon.

Forrás, fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2017.11.27