Ők lettek 2018 első ikerbabái! - Ilyen különleges születést nem nagyon láttak még a kórház dolgozói

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Ők lettek 2018 első ikerbabái! - Ilyen különleges születést nem nagyon láttak még a kórház dolgozói Nem mindennapi születésnek voltak tanúi a kórház dolgozói: a világra jött ikerpár tagjai között ugyan csak 20 perc a különbség, ám a születési dátumuk emiatt más évre, más hónapra és más napra esik. Nem mindennapi születésnek voltak tanúi a kaliforniai Delano körzeti orvosi központban: a világra jött ikerpár tagjai között ugyan csak 20 perc a különbség, ám a születési dátumuk emiatt más évre, más hónapra és más napra esik.

Egy hónappal előbb születtek az ikrek
A tündéri ikerpárral várandós édesanya, Maria Ontiveros eredetileg január 27-re volt kiírva a babákkal, ám a picik 2017 szilveszterén úgy döntöttek, nem várnak tovább. Miután a kismamánál este 7 óra körül jelentkeztek a fájások, férjével bementek a kórházba, ahol végül természetesen úton megszülettek a kis ikrek.


3 nagytestvérük várja őket otthon

A kisfiú még tavaly, a kislány idén született
A kisfiú, Joaquin 2017. december 31-én, éjfél előtt két perccel bújt ki anyukája pocakjából, míg ikerhúgocskája, Aitana 2018. január elsején 0:16 perckor látta meg a napvilágot. Így az a különös eset állt elő, hogy bár ikrek, mégis más napon ünneplik a születésnapjukat - és még a születési évük sem egyezik.

A kórház közleménye szerint mind az édesanya, mind pedig az ikrek jól vannak, és hamarosan haza is mehetnek a kórházból.

A kórház babacsomaggal segíti a családot
A szülők egyébként Earlimart községben, egy kis farmon dolgoznak gazdálkodóként, és a kis újszülötteken kívül van már három közös kislányuk is. Hogy az új év a picikkel még jobban induljon, a kórház több mint 3000 dollárnyi értékben (kb. 770 ezer forint) babacsomaggal lepte meg a szülőket.


A kisfiú 2520 grammal, a kislány 2120 grammal született

Nem egyedi eset
Bár az ilyesfajta ikerszülés egészen különlegesnek számít, a tavalyi évben két esetet is rögzítettek az Egyesült Államokban - egyet Arizóna, egyet pedig Kalifornia államban - két évvel ezelőtt pedig szintén Kaliforniában fordult elő.

Olvasd el ezt is!
Fotókon a 2018-as év első babái Budapesten és az országban »

Forrás, fotók: DailyMail, ktla.com

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2018.01.03