Óriásbaba született Kecskeméten! Nézd, milyen aranyos a kisfiú - Fotók!

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Óriásbaba született Kecskeméten! Nézd, milyen aranyos a kisfiú - Fotók! 2016. február 4-e különleges nap volt a tiszakécskei Orosházi család életében, ekkor született meg ugyanis kisfiuk, Máté a kecskeméti megyei kórházban. Ráadásul nem mindennapi méretekkel büszkélkedhet a kisfiú - 5350 grammal és 58 centiméteres hosszúsággal jött világra, így igazi óriásbabának számít. 2016. február 4-e különleges nap volt a tiszakécskei Orosházi család életében, ekkor született meg ugyanis kisfiuk, Máté a kecskeméti megyei kórházban. Ráadásul nem mindennapi méretekkel büszkélkedhet a kisfiú - 5350 grammal és 58 centiméteres hosszúsággal jött világra, így igazi óriásbabának számít.

Az RTL Klub híradójában elmesélte az édesapa, hogy a kicsi máris háromszor annyit eszik, mint egy vele egykorú baba, anyukája pedig azt is hozzátette, már az ultrahangfelvételeken látszott, hogy Máté nem lesz átlagos méretű csecsemő.

Óriásbaba született Kecskeméten! Nézd, milyen aranyos a kisfiú - Fotók!

A baon.hu információi szerint az Orosházi családban azért van hagyománya az óriásbabáknak: mindkét nagypapa 5 kiló körüli súllyal született, és a most már háromgyermekes házaspár két lánya is nagyobb volt az átlagosnál, ám Máté még rajtuk is túltett.

Máté egyébként február 12-re volt kiírva, de egy héttel korábban érkezett a vártnál. Néhány órás vajúdás után végül császármetszéssel segítették világra múlt hét csütörtökén 22:44-kor.  

Óriásbaba született Kecskeméten! Nézd, milyen aranyos a kisfiú - Fotók!

Az óriásbébinek már a kórházban csodájára járnak az ápolók, a hírek szerint imádják öltöztetni és dajkálni - az édesapa pedig büszke fiára, hogy máris a lányok kedvence.

Forrás: RTL Klub, baon.hu
Fotók: baon.hu - Még több fotó a babáról itt »

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2016.02.09