Óriásbébi született! Természetes úton jött világra a 6 kilós kisfiú - Fotókat is mutatunk róla

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Óriásbébi született! Természetes úton jött világra a 6 kilós kisfiú - Fotókat is mutatunk róla Ismét óriásbébi született! A nem is olyan kicsi fiúcska 6024 grammal született, azaz picivel többet nyomott 6 kilónál! Érdekesség, hogy édesanyja természetes úton hozta világra, harmadik gyermekeként. Ismét óriásbébi született! A nem is olyan kicsi fiúcska 6024 grammal született, azaz picivel többet nyomott 6 kilónál! Érdekesség, hogy édesanyja természetes úton hozta világra, harmadik gyermekeként.

Természetes úton jött világra
Óriásbabának adott életet Paula Brown a Blackburn Szülőközpontban szeptember 6-án, adta hírül a Mirror. A kis Theo hatórás vajúdás után jött világra, születési súlya csaknem kétszerese az átlagos babáknak.


Természetes úton született

Bár a boldog szülők begyűjtöttek már néhány ruhát az újszülöttnek, látván a kisfiú súlyát, rögtön a 3-6 hónapos ruhákkal kezdik az öltöztetését.

- Kemény és fárasztó volt a szülés, de a végeredmény imádnivaló - idézte fel az édesanya a lapnak.

Az apuka azt is hozzátette, a szülészet dolgozói szerint a kis Theo igazi csodabébi: az utóbbi években nem született náluk ekkora baba.


Theo családi körben, a szüleivel és a nővéreivel

A testvérei sem voltak kicsik
Theo testvérei is nagyobb súllyal jöttek világra az átlagnál - mindkét nővére 4 kiló fölötti súllyal született, így aztán a szülők sejtették, hogy a kisfiú sem lesz aprócska. Ám arra azért nem számítottak, hogy ilyen nagyra nő az anyukája pocakjában.

Mindenesetre a fogadott bábájuk még a fogászati időpontját is lemondta, csak hogy ott lehessen és segédkezhessen a különleges szülésnél.

Bár Theo hatalmasnak tűnik a többi kisbaba mellett, nem ő a legnagyobb természetes úton világra jött baba Nagy-Britanniában. 2013 februárjában született a kis George, aki nem kevesebb, mint 7 kilóval született!

Forrás, fotók: Mirror, Telegraph

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2017.09.28