Rendőri intézkedés közben szülte meg kisbabáját egy nő! - Gyorshajtásért állították meg őket a hajnali órákban

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Rendőri intézkedés közben szülte meg kisbabáját egy nő! - Gyorshajtásért állították meg őket a hajnali órákban 26 év szolgálat után a járőröző seriffhelyettes azt gondolta, már semmi nem tudja meglepni. Hát,nem is tévedhetett volna nagyobbat - nemrégiben ugyanis olyan történt vele, ami még sohasem. 26 év szolgálat után Robert Pounds seriffhelyettes azt gondolta, már semmi nem tudja meglepni. Hát,nem is tévedhetett volna nagyobbat - nemrégiben ugyanis olyan történt vele, ami még sohasem.

A férfi október elsején éppen a floridai Naples városában járőrözött, amikor hajnali 4 óra tájban egy száguldozó autóra lett figyelmes. A kocsi sokkal gyorsabban ment, mint a megengedett sebesség, ezért Pounds rávillogott és megállította, hogy felelősségre vonja a sofőrt.


A történéseket a járőrkocsi fedélzeti kamerája rögzítette

A volán mögött egy meglehetősen ideges fiatalembert látott - Wilfrid Jean-Louis persze próbálta kimagyarázni a gyorshajtást a rendőrnek, azt állítván, azért sietett, mivel a felesége éppen vajúdik és nagy fájdalmai vannak.

A seriffhelyettes azonban feltehetően sokszor hallott már hasonló sztorit, így először nem nagyon akart hinni a sofőrnek - ám ekkor az anyósülésre pillantott, és észrevette, hogy itt bizony valóban szülés van készülőben, sőt, már a pici feje búbja is látszott!


Tudta, mit kell tenni

- Totál lesokkolódtam, fogalmam sem volt, mi fog történni... Tudom, hogy mindenki fél, amikor egy rendőr leinti, de ez esetben én inkább örültem ennek - idézte fel a friss apuka a Today magazinnak a történteket.

Szerencsére Pounds tudta, mit tegyen: visszarohant a járőrkocsihoz, értesítette a mentőket, erősítést hívott, majd egy pár gumikesztyűvel és egy puha takaróval felszerelkezve visszatért a szülő kismamához. Hamarosan pedig a karjaiban tarthatta az újszülött kislányt.


Egy gyors fotó is készült a seriffhelyettessel és az apukával

- Azt hiszem, abban a pillanatban beugrott minden, amit a gyakorlaton erről tanultunk, persze a legnagyobb munka azért a kisbabára és az anyukára hárult... De amikor a picit a plédbe bebugyoláltam és ő megszorította a mutatóujjam, tudtam, minden rendben lesz vele - mesélte az amúgy háromgyermekes férfi, aki azt is elárulta, bár a videófelvételen, melyet a fedélzeti kamera rögzített, nyugodtnak tűnik, azért belül eléggé izgult, hiszen eddig élesben még nem találkozott hasonló helyzettel.

A fiatal pár végül annyira hálás volt a seriffhelyettesnek, hogy a kislányukat Leila Robert Jean-Louis-nak nevezték el.


A pici lány megkapta a seriffhelyettes nevét is

Robert Pounds természetesen elnéző volt a friss szülőkkel, a rendőrségi jelentésében azt írta: "A körülmények jellege miatt Jean-Louis-t nem bírságoltam meg gyorshajtásért, a fiatal anyukát és kislányát a mentők kórházba szállították, a fiatalember pedig nem sokkal később elhagyhatta a helyszínt, hogy utánuk siessen."

Forrás, képernyőfotók: Today
Kezdőfotó: Unsplash/Kelly Sikkema (illusztráció)

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2019.10.09