Szerepelnél egy reklámfilmben a gyerekeiddel, pároddal együtt? Szerda estig jelentkezhetsz a válogatásra

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Szerepelnél egy reklámfilmben a gyerekeiddel, pároddal együtt? Szerda estig jelentkezhetsz a válogatásra Mindig is szerettél volna reklámfilmben szerepelni, büszkén mutatnád meg családodat másoknak is? Ha igen, akkor most itt a kedvező alkalom! Többgyermekes családokat keresnek reklámfilm forgatásra! Részletek a cikkben. Nemzetközileg is elismert reklámfilmes cég ismert fájdalomcsillapító reklámjához keres két- illetve háromgyermekes családokat, amelyben az egész család szerepel. A forgatás december harmadik hetében, még karácsony előtt a család otthonában történik, és egy teljes napot fog igénybe venni.

Olyan családok jelentkezését várják, ahol a gyermekek a következő korosztályok valamelyikébe esnek:
  •    csecsemő,  
  •    bölcsődés vagy
  •    óvodás

Családról, gyerekről és szülőkről készült felvételeket várnak
A szervezők kérik, hogy az érdeklődők első körben emailben küldjenek friss fotókat a szülőkről és a gyermekekről, valamint a lakásról is (nappali, gyerekszoba, konyha). Nem kell profi fotónak lenni, telefonnal készített képek tökéletesek. Családról készült friss házivideó beküldésének szintén örülnek, ahol nem csak a család, hanem maga a lakás is röviden bemutatásra kerül (ez esetben is tökéletes a telefonnal készített videó).

A fotókat legkésőbb november 25-én (szerda) estig várják casting@angelfilms.hu emailcímre.

A fotók mellett az alábbi információkat is fel kell tüntetni:
  • szülők és gyermekek neve
  • szülők és gyermekek kora
  • lakhely
  • elérhetőségek: szülők telefonszáma, email címe

A kedvező elbírálást követően emailben küldenek egy további szándéknyilatkozatot, mely minden egyéb részletet és a díjazás összegét tartalmazni fogja.

Forrás: Angelfilms Casting közlemény
Fotó: Pixabay

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2015.11.24