Szülés videó! Császármetszéssel segítik világra a hármas ikreket

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Szülés videó! Császármetszéssel segítik világra a hármas ikreket A szülés igazi csoda, hiszen egy új kis élet jön világra, akit kilenc hónapig nevelt és táplált az édesanya a méhében. Ugyanakkor egy gyermek megszületése nem csak örömmel, hanem fájdalommal, vérrel és sebekkel is jár - ezekről azonban rögtön elfeledkezik az ember, miután megpillantja a kisbabáját. A szülés igazi csoda, hiszen egy új kis élet jön világra, akit kilenc hónapig nevelt és táplált az édesanya a méhében. Ugyanakkor egy gyermek megszületése nem csak örömmel, hanem fájdalommal, vérrel és sebekkel is jár - ezekről azonban rögtön elfeledkezik az ember, miután megpillantja a kisbabáját.

Kivéve persze, ha a szülésről mozgókép is készül, amit újra és újra meg lehet nézni - egy ilyen felvételen bizony nem maradnak rejtve a szülés igencsak brutálisnak tűnő részletei. Mint ahogy látható az a következő videóban, ahol császármetszéssel segítettek világra nem is egy, hanem három csecsemőt!

Mivel a szülésvideó a műtét minden részletét megmutatja, ezért csak akkor kattints rá, ha nem ijesztenek meg a kissé plasztikusabb részek.


Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2016.06.06