Szülésfotók: 13 gyönyörű és különleges fotó a születés csodájáról - Ahogy talán még sosem láttad

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Szülésfotók: 13 gyönyörű és különleges fotó a születés csodájáról - Ahogy talán még sosem láttad A gyönyörű szülésfotók megmutatják, hogy bár minden vajúdás és szülés hasonlóan zajlik, mégis, megismételhetetlenül egyedi és különleges. Szülés, születés - olyan csodák az életben, melyeket nem gyakran élünk meg, de annál mélyebb nyomot hagynak bennünk. A profi szülésfotósok - bár nálunk még nem annyira elterjedtek, de külföldön már gyakran jelen vannak egy-egy szülésnél - a megfoghatatlan pillanatot igyekeznek rögzíteni.

A vajúdás, a világra jövetel fájdalmasan szép és nyers pillanatait, hogy a szülők majd egyszer megmutathassák a gyermeküknek, milyen volt, amikor ő megszületett. De ugyancsak a szülésfotósok azok, akik a szülés utáni is ott vannak - amíg a kis (vagy nem is olyan kis) család átéli a megnyugvás és öröm perceit, idilli családfotók készülnek, immáron a kis újszülöttel.

A gyönyörű fotók azt is megmutatják, hogy bár minden szülés hasonlóan zajlik, mégis, megismételhetetlenül egyedi és különleges. Most ilyen képekből válogattunk, nézd meg őket!
 

13 gyönyörű és különleges fotó a szülésről, születésről


1. Az apukát teljesen megrohanták az érzelmek, amikor segített kisfia világra jövetelénél.
Cradled Creations Birth Photography / cradledcreations.com

szülésfotók

2. Az egész család kivette a részét a vajúdásból.
Birth of Hope Doula & Lifestyle Photographer / birthofhope.com3. A csodás pillanat öröme, amikor az anyuka - annyi küzdelem és szenvedés után - a karjában tarthatta béranyától született kisbabáját.
Ashley Marston Photography / ashleymarstonbirthphotography.com4. Nem csak a kis újszülöttet szoptatja meg az anyuka, hanem a nővérkéjét is.
Amber Bourret Photography / ambphotos.ca5. A fáradhatatlan anyuka, akinek még vajúdás közben is volt ereje a két nagyobbik fiával foglalkozni.
Jaydene Freund / cradledcreations.com6. Egy meghitt, mégis emberi pillanat a szülés után.
Krista Evans Photography / lovebykristaevansphotography.com7. Egy bátorító puszi anyának a nagy testvértől.
Krista Evans Photography / lovebykristaevansphotography.com8. Amikor a béranya megszüli a gyermeket, a friss szülők öröme leírhatatlan.
Cat McAteer / catmcateerphotography.com9. Amíg az anyuka megszüli a méhlepényt, apa fogja a kis újszülöttet.
Spiritual Birth Photography / spiritualbirthphotography.com10. Az apukát elöntik az érzelmek, amikor első ízben tartja karjában a kicsi lányát.
Erin Shepley Photography / erinshepleyphotography.com11. A leendő nagymama tartja a lányát - aki éppen vajúdik, és hamarosan maga is anya lesz.
Heather Bays Photography / heatherbays.com12. A születés pillanata.
Stacey Lorraine / staceylorrainebirthphotography.com13. Boldogság.
Northern Accents Photography / Via northernaccentsphotography.comForrás: parenting.com

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2017.06.14