Újabb csecsemőtragédia - halott kisbabájukat vitték orvoshoz a szülők Recsken

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Újabb csecsemőtragédia - halott kisbabájukat vitték orvoshoz a szülők Recsken Újabb csecsemőtragédia rázta meg hazánkat: a hírek szerint egy három hónapos kisbaba hunyt el Recsken. Az értesülések szerint a gyermek szerdán esett ki a babakocsiból, miután a kocsit fellökte egy kutya a család udvarán. Újabb csecsemőtragédia rázta meg hazánkat: a hírek szerint egy három hónapos kisbaba hunyt el Recsken. A HEOL értesülései szerint a gyermek állítólag szerdán esett ki a babakocsiból, miután a kocsit fellökte egy kutya a család udvarán.

Úgy tűnt, nem lett baja
A kicsit felvették a földről, és mivel nem találtak rajta külsérelmi nyomokat, úgy vélték, nem történt vele semmi baj. Ám a kisbaba éjszaka rosszul lett, nehezen vette a levegőt és hörgött, ezért szülei bevitték az ügyeletre, addigra azonban már meghalt.

Recsk polgármestere a lapnak azt nyilatkozta, a család rendezett körülmények között élt, ugyanakkor már folyik ellenük eljárás gyermekbántalmazás miatt, egy másik gyereküket már elvették tőlük.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság egyelőre nem nyilatkozik az ügyben, délutánra ígértek bővebb információt az esetről.

Nem ez az első borzalmas eset a héten - Kiskőrösön halott csecsemőt találtak egy ház fürdőszobájában, ahova az édesanya rejtette az újszülöttet, miután titokban megszülte. Később a 35 éves asszony, akihez 14 éves lánya hívta a mentőket, belehalt a vérveszteségbe. Bővebbet cikkünkből tudhatsz meg »

Forrás: HEOL
Fotó: Pixabay

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.06.03