Az apuka vezette le a szülést, mert a mentő nem ért oda időben

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Az édesapa saját maga segítette világra csecsemőjüket, mert a mentősök a telefonhívás után 2 órával később sem érkeztek meg. A "rögtönzött apás szülés" szerencsésen lezajlott, a kért segítség 5 perccel a baba megszületése után érkezett ki. (A fotó eredeti.) Jamie-Lee Williamson, brit kismama a kiírt szülés előtt 1 héttel korábban az otthonukban kezdett el vajúdni. A kismama párja (Paul Tullett) azonnal értesítette a mentőket, de a segítség csak nem akart időben megérkezni. - számol be a Daily Mirror>>.

2 órát késett a mentő, a baba addigra megszületett
Egy idő után világossá vált az apuka számára, hogy a baba nem fogja megvárni a kiérkező mentőt, így aztán neki kellett cselekednie.
Újból felhívta a segélyvonalat, majd a diszpécser segítségével a lakásuk nappalijában saját maga vezette le a szülést.
A mentő két órát késett, de addigra már a baba is világra jött.

"Ez egy olyan érzés, amit soha nem felejtesz el!"
„Egy dolog, amikor látod, hogy a gyermeked világra jön, és egy teljesen másik, amikor te magad segíted őt a világra... Ez egy olyan érzés, amit soha nem felejtesz el.” – mesélte az eset után a 32 éves apuka, aki egy bevásárlóközpont alkalmazottjaként dolgozik, és soha nem hitte volna, hogy egyszer szülést fog levezetni. Talán az is sokat segített, hogy az apuka pont egy héttel korábban olvasott az otthonszülésről.
A 22-éves anyukának, akinek már van egy két éves kislánya is, így nyilatkozott: „Végig azzal bíztatott, hogy minden rendben lesz. Nem tudom, hogy mit tettem volna nélküle”.

Szerencsére semmilyen komplikáció nem jött közbe, így szülés rendben lezajlott. A kiérkező mentősöknek pedig nem maradt más dolguk, mint hogy gratuláljanak - majd viccesen megkérdezték, hogy van-e kedve az apukának náluk dolgozni.

Az apuka vezette le a szülést, mert a mentő nem ért oda időben

Fotó: Daily Mirror

Forrás: Külföld/ Daily Mirror

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2014.11.20