
50 g babapiskóta
10 g vaníliás pudingpor (főzés nélküli)
50 ml tej
100 g ananász konzerv
Elkészítés:
A babapiskótát beáztatjuk az ananászkonzerv levébe. A pudingport felverjük a tejjel. Egy tálba teszünk egy réteg piskótát, rá a pudingot, végül az ananászdarabokat. Behűtve tálaljuk. Ananász helyett készíthetjük friss naranccsal, eperrel vagy bármilyen idény jellegű gyümölccsel. Ilyenkor a babapiskótát tejbe áztassuk be.
TÁPANYAGTARTALOM
Energia: 321 kcal
Fehérje: 7 g
Zsír: 3,6 g
Szénhidrát: 28,4 g
DIETETIKUS VÉLEMÉNYE
Egyszerűen elkészíthető, finom édesség az egész család számára. Ha friss, idénygyümölcsöt használunk hozzá, az étel C-vitamin-tartalma növekszik.