Rakott babapiskóta

Szülők lapja

Baba receptek Sütemények

12 hónapos kortól

Szülők lapja

Baba receptek
Sütemények
12 hónapos kortól

Rakott babapiskóta Hozzávalók:
50 g babapiskóta
10 g vaníliás pudingpor (főzés nélküli)
50 ml tej
100 g ananász konzerv
Elkészítés:

A babapiskótát beáztatjuk az ananászkonzerv levébe. A pudingport felverjük a tejjel. Egy tálba teszünk egy réteg piskótát, rá a pudingot, végül az ananászdarabokat. Behűtve tálaljuk. Ananász helyett készíthetjük friss naranccsal, eperrel vagy bármilyen idény jellegű gyümölccsel. Ilyenkor a babapiskótát tejbe áztassuk be.



TÁPANYAGTARTALOM

Energia: 321 kcal
Fehérje: 7 g
Zsír: 3,6 g
Szénhidrát: 28,4 g



DIETETIKUS VÉLEMÉNYE

Egyszerűen elkészíthető, finom édesség az egész család számára. Ha friss, idénygyümölcsöt használunk hozzá, az étel C-vitamin-tartalma növekszik.


Szülők lapja

Baba receptek Sütemények

12 hónapos kortól

Szülők lapja

Baba receptek
Sütemények
12 hónapos kortól

Baba receptek

Kapcsolódó cikkek

Csirkehúspüré Baba receptek

Csirkehúspüré

Pulykahúspép Baba receptek

Pulykahúspép

Marhahúspüré Baba receptek

Marhahúspüré