50 dkg háztartási keksz darálva
20 dkg cukor
25 dkg margarin
4 púpozott kanál kakaópor
2 dl tej
rumaroma
Csokimázhoz:
1 tábla tortabevonó vagy étcsokoládé
2 ek étolaj vagy vaj Elkészítés:
A kakaóport és a darált kekszet összekeverjük. A margarint felolvasztjuk és belekeverjük a cukrot, majd hozzáadjuk a tejet és a rumaromát, végül a kakaós kekszet is beledolgozzuk.
A jól összekevert masszát egy folpackkal borított négyszögletes edénybe helyezzük, egyenletesen elsimítva. Jól nyomkodjuk le. Egy órára tegyük be a hűtőbe, majd készítsük el a csokimázat. A csokoládét felolvasztjuk, az olajjal elkeverjük, majd a massza tetejére öntjük.
Éjszakára hűtőbe tesszük. Hidegen könnyen szeletelhető lesz, és az edénybe sem fog beleragadni.