Figyelem, termékvisszahívás! Üvegszilánkokat találtak fagyasztott ételben - Ha ilyet vettél, vidd vissza!

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Figyelem, termékvisszahívás! Üvegszilánkokat találtak fagyasztott ételben - Ha ilyet vettél, vidd vissza! Az Auchan sajátmárkás rösztiben üvegszilánkot talált két francia vásárló, az áruházlánc visszahívja az összes termékét, ami érintett lehet. Belga bejelentés szerint két francia vásárló Auchan sajátmárkás fagyasztott rösztiben üvegszilánkokat talált.

A termékből Magyarországra is érkezett. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a RASFF rendszeren keresztül értesült a riasztásról.

A termék adatai:
A termék megnevezése: Auchan Rösti
Kiszerelés: 1 kg, fagyasztott
Minőség-megőrzési idő: 09/2020
Tételszám: 182606
RASFF referenciaszám: 2019.0408

A Nébih arra kéri a fogyasztókat, hogy amennyiben vásároltak a fenti azonosítókkal ellátott termékből, ne fogyasszák azt el. A magyar hatóság értesült a riasztásról, és azonnal felvette a kapcsolatot a forgalmazóval annak érdekében, hogy a kifogásolt tétel a továbbiakban ne juthasson el a fogyasztókhoz.

Az Auchan Magyarország Kft. tájékoztatása szerint a terméket kivonták a forgalomból, és minden szükséges intézkedést megtettek a vásárlók tájékoztatása céljából. Az áruházlánc arra kéri a vásárlókat, hogy az említett terméket ne fogyasszák el, hanem vigyék vissza, természetesen a teljes vételárat megtérítik.

Forrás: Nébih

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.02.25