Fotó! Így változik meg a női test szülés után - Egy 2 gyerekes anyuka bevállalta, hogy megmutatja magát

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Fotó! Így változik meg a női test szülés után - Egy 2 gyerekes anyuka bevállalta, hogy megmutatja magát Bármennyire is a fitneszmamik korát éljük, azért az anyukák többségének nem sikerül rögtön a szülés utáni hónapokban visszanyerni lányos alakjukat - ám tény, hogy ezt igyekeznek leplezni a közösségi oldalakon. Bármennyire is a fitneszmamik korát éljük, azért az anyukák többségének nem sikerül rögtön a szülés utáni hónapokban visszanyerni lányos alakjukat  - ám tény, hogy ezt leginkább igyekeznek leplezni a közösségi oldalakon.

Nem úgy, mint Olivia White, aki kétgyermekes anyukaként megelégelte a fitneszmamik egyeduralmát, és vette a bátorságot, hogy megmutassa a testét egy közösségi oldalon. A testét, ami korántsem tökéletes - mint írja, az arca felpuffadt, a mellei feszülnek a tejtől, a csípője kiszélesedett, a hasa tele van terhességi csíkokkal és láthatólag nem nyerte vissza a várandósság előtti feszességét.

Fotó! Így változik meg a női test szülés után - Egy 2 gyerekes anyuka bevállalta, hogy megmutatja magát

- Igen, így nézek ki a valóságban, a második terhességem után. És tudjátok mit? Nem érdekel! Hiszen nem ugyanaz az ember vagyok, aki akkor voltam, mielőtt még szültem volna, miért akarnám, hogy a testem azt az állapotot tükrözze, ami már nem vagyok?  A lógó melleim táplálták a gyerekeimet, a tejemtől lettek nagyok és erősek. A széles csípőm és a csíkos pocakom pedig mindkettejüknek 9 hónapig az otthonául szolgált - írta a Facebookon.

Több interjú is készült vele
A 27 éves ausztrál anyuka, akinek van egy 5 hónapos és egy kétéves kislánya, hozzátette, biztosan eljön majd az az idő, amikor azt kívánja, bárcsak ne lógna a bőre itt-ott. Ám olyankor mindig felidézi majd az okot, amiért a teste így megváltozott, és inkább bedob egy sajtburgert, mert az jár neki.

Az anyukával a posztja nyomán több magazin is interjút készített - a Daily Mail Australiának elmondta, nem hitte volna, hogy ekkora visszhangja lesz a bejegyzésének. Mint elárulta, először félt, mit fognak a fotókhoz szólni az emberek, de aztán elengedte a negatív gondolatokat - és meglepte, hogy többnyire pozitív kommenteket kapott.

Elsősorban önmagáért vállalta be a fotót
Csupán annyi motiválta a fotók elkészítésében, hogy látta, a fitnesz mamik milyen erőfeszítések árán nyerik vissza karcsú alakjukat, és megfogant benne a gondolat, mindez bár szép és jó, de közel sem minden édesanya számára járható út.

Fotó! Így változik meg a női test szülés után - Egy 2 gyerekes anyuka bevállalta, hogy megmutatja magát

Mindemellett azt is elmondta, korábban sokat aggódott az alakja miatt, ám amióta gyermekei vannak, igyekszik példaképként állni előttük.

- A gyerekek felnéznek az anyukájukra, és csak magamat teszem ki stressznek, ha úgy akarok kinézni, ahogy nem tudok, hiszen ha feszült vagyok, azt a gyerekeim is megérzik.

A gyerekeinek akar példát mutatni
Végezetül hozzáfűzte, mindez nem azt jelenti, hogy 100 százalékig elégedett és boldog azzal, ahogyan kinéz, ugyanakkor úgy érzi, megbékélt a testével.

- Jelenleg egészséges és boldog akarok lenni, aztán ha sikerül némi testmozgást is beiktatnom a mindennapokba, akkor megteszem. Szeretnék egy kicsit tónusosabb lenni... de leginkább magabiztosságot akarok sugározni a lányaimnak, ez a legfontosabb! - vallotta be.

Forrás: Daily Mail
Fotók: Facebook/House of White

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2016.08.03