Baba- és szülőhoroszkóp a Szülők Lapján

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


A most elkészült horoszkóp-programból megismerhetjük az 12 állatövi jegy szülötteinek legfőbb jellemzőit gyermekkorban, illetve megtudhatjuk azt is, hogy a különböző jegyű szülők mit közvetítenek, mit tanítanak gyermekeik számára.


Babahoroszkóp
Minden gyermek születésével egy különleges ember érkezik a Földre, egy sajátos, egyedi és megismételhetetlen lény. Természetes hát, hogy a szülők mielőbb tudni szeretnék ki is ő valójában és milyen személyiség. Egy emberről sok mindent megtudhatunk, ha megnézzük a horoszkópját.
A BABA HOROSZKÓPPAL  segítséget szeretnék nyújtani a szülőknek, hogy milyen irányba érdemes terelgetni gyermeküket egészen a születéstől az iskolás korig.

Mivel ezek a horoszkópok kizárólag a Nap-jegy alapján adnak információt a babákról, ezért nagy általánosságban igazak. Ha megnézzük valakinek a pontos horoszkópját, akkor ettől sokkal részletesebb és pontosabb útmutatást kaphatunk, mivel abban 10 bolygó, 12 jegy, 12 ház és számos fényszögkapcsolat vizsgálatára alapozva készítjük el a horoszkóp elemzését.

A pontos horoszkóp a születés pillanatában felállított horoszkóp. Azt mutatja meg, amit akkor láttunk volna, amikor a születés pillanatában, a születés helyén feltekintettünk volna az égre. Ahhoz, hogy horoszkópot elemezzünk, fontos tehát, hogy ismerjük a pontos születési időpontot (év, hónap, nap és óra, perc!).

Ha Ön kíváncsi arra, hogy mi az életfeladata, vagy útmutatást szeretne önmagával, gyermekével kapcsolatban, szüksége lesz a pontos születési időpontra és helyre. Ha nem biztos benne, akkor érdemes utána járni, a kórházak mindig felírják a pontos születési időpontot. Azt javaslom, hogy személyesen vagy levélben keresse fel a kórházat, ha ilyen információra van szüksége!


Szülő-gyermek kapcsolat
A gyermekek születésüktől fogva utánozzák a szüleiket, így tanulnak a legtermészetesebben és ezzel fejezik ki kötődésüket és szeretetüket. Az ősök másolása nem tudatos, de akár életünk végéig fennmaradó folyamat.

Míg kezdetben ez nagyon látványos, később már nem annyira szembetűnő, de mégis észrevehető. Figyeljük csak meg a kisgyermek szavait és játékát. Azokat a kifejezéseket fogja harsogni, amit az édesanyjától vagy az édesapjától gyakran hall, ezért van az, hogy ha otthon választékosan beszélnek, akkor a gyermek is használni fogja a különleges kifejezéseket, függetlenül attól, hogy esetleg fogalma sincs még a jelentésükről.

Játékában megjelennek azok a mozzanatok, amik a szülei tevékenységében. Ha apa állandóan autót vezet, akkor ő is autóvezetőt fog játszani, ha anya sokszor töröli a port, akkor ő is törölgeti majd a bababútorait.

A szülői minták olyan erősen rögzülnek, hogy felnőttkorban is nagyon erősen hatnak és az egyén e szerint cselekszik. Gyakran előfordul, hogy a felnőtté lett gyermek elutasítja az anya vagy apa mintáját, mégis nagyon erősen másolja azt, persze tudattalanul. Például, ha egy anya egyedül neveli lányát, és a lány végignézi az anyja folyamatos párkeresési próbálkozásait, valamint az egyedülállóságból adódó nehézségeit, az a vágy fog élni benne, hogy neki párja és kiegyensúlyozott idilli családja legyen, ám tudat alatt mégis mindig olyan párkapcsolatokba fog belemenni, amivel ez a vágy nem valósulhat meg, és mindez csak azért, mert az anya mintáját másolja. Ez hosszú önismereti munkával ugyan felülírható, de mindenképp kemény pszichológiai munkát igényel.

Ezért ha boldog életet kívánunk gyermekünknek, figyeljünk nagyon arra, hogy mi az, amit neki megtanítunk, milyen mintát mutatunk. A SZÜLŐ HOROSZKÓPBAN a Nap-jegyek alapján írjuk le, hogy az egyes jegyek szülöttei mit tanítanak, taníthatnak meg csemetéiknek. Természetesen mivel az itt leírtak 10 bolygó helyett csak egy bolygóállásra hagyatkoznak, ezért sok más olyan dologgal együtt igazak, amik egy horoszkópelemzésből derülnek ki. Ha valaki ettől részletesebb útmutatásra kíváncsi, konzultáljon személyesen asztrológussal!Radványi Noémi
Asztrológus

 


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2008.10.14